Verktyg

Verktyg för jämställdhet

Ett av våra viktigaste verktyg för att komma vidare i våra respektive arbeten för ett jämställt Sörmland är att samarbeta, ta del av varandras erfarenheter och dela med oss av material och goda idéer. Därför har Länsstyrelsen Södermanland och Regionförbundet Sörmland tagit fram plattformen Ett Jämställt Sörmland samt vår VIP-plattform. Klicka på fliken VIP ovan, anslut din organisation och ta del av varandras framgångar och utmaningar!

Förutom det immateriella så behöver jämställdhetsarbetet även en materiell bas att stå på, därför har vi här samlat en rad olika verktyg som hjälper dig och din organisation att ta nästa steg i ert jämställdhetsarbete. Här finns allt från diskussionsfrågor som kan användas i samtalet mellan två kollegor, till föreläsningsunderlag som kan användas då större grupper ska utbildas i jämställdhet.

Gå direkt till fliken Ladda ned Verktyg för att se vilka verktyg vi rekommenderar och ladda ned dom, eller läs gärna mer om vår satsning JÄ! – för jämställd regional tillväxt.